Acrobosc Ibiza Adventure Park

Acrobosc Ibiza Adventure Park
Acrobosc Ibiza Adventure Park

Acrobosc Ibiza is een fantastisch outdoor avonturenpark met activiteiten voor jong en oud. Gelegen in een het bos op slechts 100 meter van het strand van Cala Pada. Er zijn drie verschillende circuits die je kunt volgen, afhankelijk van je lengte en leeftijd, waardoor je balans en vaardigheden worden uitgedaagd. Negenendertig platformen tussen 2 en 6 meter hoog, 49 obstakels en 20 zip-lijnen van 4 tot 65 meter lang en trampolines garanderen u 2 tot 2 1/2 uur plezier en adrenaline.

Nadat je je hebt uitgerust met een veiligheidsharnas, zullen de instructeurs je een training geven en dan is het aan jou om je tempo te bepalen terwijl je balanceert over strakke touwen, over netten loopt die in de lucht hangen of naar beneden glijden, altijd veilig verbonden met een veiligheidskabel. Jonger dan 18 jaar moet vergezeld worden door een volwassene.

DE VERSCHILLENDE CIRCUIT OPTIES ZIJN:
Voor kinderen:
Groen circuit: voor kinderen van 3 - 5 jaar:
8 uitdagingen en 4 zip lijns. 

Blauw circuit: voor kinderen van 6 - 10 jaar:
2 tot 3 m hoogte: minimale hoogte-eis met opgeheven armen 1.50 m: 20 uitdagingen + 8 ritssluitingen. Ongeveer twee uur. Onder de 8-jarigen moeten met een volwassene zijn.

Voor volwassenen en kinderen van 11 - 18 jaar:
Rood circuit: 3 tot 6m hoogte: minimale hoogte-eis met opgeheven armen 1.70m: 20 uitdagingen + 5 zip-dia's. Ong. twee uur. Jonger dan 12 jaar moet bij een volwassene zijn.

Informatie over Acrobosc Ibiza: 
Beschikbaar: van 31 maart 2018 tot 31 oktober 2018
Duur: ca. 2 1/2 uur
Minimumleeftijd vereist: 3 jaar
Vereisten: comfortabele kleding en sportschoenen
Prijs is inclusief: harnassen en verzekering
Extra's: koude dranken, bier, thee en koffie zijn te koop