Arenal Diving

Arenal Diving
Arenal Diving

Geheime grotten, prachtige kliffen en een adembenemende zonsondergang. Arenal Diving neemt je mee op een bijzonder avontuur en zal je een kant van het eiland laten zien waarvan je nog niet eens wist dat die bestond. Voor iedereen die behalve de clubs ook de schoonheid van Ibiza wil ontdekken, zonder daar een vermogen voor te betalen, iArenal Diving in San Antonio het juiste adres.

Arenal Diving heeft een uitgebreid assortiment aan verschillende watersporten, van scuba diving tot extreme excursies.  Zowel beginners als ervaren duikers kunnen terecht bij de duikschool, aangezien zij ook professionele begeleiding aanbieden.  Wil je liever niet te diep duiken? Of durf je het aan om op het open water de sprong te wagen? Ontdek de geheimen van de Middellandse Zee en beleef een onvergetelijke dag met een van de vele duikpakketten.

Als je graag de mysterieuze schatten van Ibiza wil bezoeken, maar liever boven water blijft, dan kan je ook kiezen voor de een van de vele bootexcursies. Arenal Diving biedt verschillende excursies aan, waaronder strand en grotten tours.

Ook kan je kiezen voor de Jet Boat ibiza 360, een excursie speciaal voor alle adrenaline junkies op het eiland. Op hoog tempo zal je meegenomen worden langs de meest magische plekjes van het eiland.

 

excursion-de-playa-ibiza-speed-boat.jpg