One Day Retreat Ibiza

One Day Retreat Ibiza
One Day Retreat Ibiza

Ibiza is een eiland dat voor iedereen wel iets heeft. Chique clubs met de meest bekende dj’s, gezellige chiringuito’s en de mooiste stranden. Al worden ook veel mensen aangetrokken door de waanzinnige natuur en de vele yoga retreats. Voor wie hier nieuwsgierig naar is, maar wellicht geen tijd heeft om een week lang op yoga retreat te gaan is er nu: One Day Retreat Ibiza. De naam zegt het al: hier druk je even op pauze en ervaar je in één dag wat yoga, verbinding en de natuur met je zullen doen. Zodat je niet alleen de mooiste plekken van het eiland beter leert kennen, maar ook jezelf.

One Day Retreat Ibiza is de nieuwste dagactiviteit voor iedereen die tijdens zijn verblijf op Ibiza de ultieme eiland ervaring wil meemaken. Een heerlijke dag gevuld met verschillende soorten yoga, een bijzondere wandeling en mediatie. Een beleving die totaal in het teken staat van jou. Waarbij je lichaam en geest volledige rust en ontspanning ervaren om zo meer te voelen en weer in balans te komen.

De Nederlandse oprichters van One Day Retreat Ibiza: Jochem en Lauri, zijn twee warme en liefdevolle mensen. Doordat de groepen tijdens de one day retreat klein zijn, hebben ze volledige aandacht voor jou. Beiden hebben diverse diploma's op het gebied van yoga, sport en fysiotherapie. Ze weten als geen ander hoe belangrijk het is om een gezonde geest in een gezond lichaam te hebben en geven je fijne tools, die je niet alleen deze dag, maar ook in het dagelijks leven kunt gebruiken.

Kies tijdens de One Day Retreat Ibiza uit drie samengestelde pakketten voor jou en je groep in je eigen vakantieverblijf, of volledig in de natuur. Dit zijn: Silence & Mindful, Sweat & Relax of Zenner than Zen. Daarbij kun je ja jouw wensen doorgeven. Wil je bijvoorbeeld een pittige HIIT-sessie aan je dag toevoegen, een tennisles of meer leren over pranayama? Je kunt deze dag volledig customizen, zodat je alles krijgt waar je behoefte aan hebt.

One Day Retreat Ibiza is niet alleen actief in de zomermaanden, maar leent zich ook erg voor de rustigere herfst- en wintermaanden. Tijdens deze dag worden je lichaam en geest gevoed met de lekkerste, huisgemaakte sapjes en proteïnerepen. Daarbij kun je de hele dag genieten van vers fruit en een gezonde lunch. Dit alles zit bij de prijs inbegrepen.

Ben je op Ibiza? Ga dan een keer mee met One Day Retreat Ibiza, want sommige dingen kun je alleen zelf ervaren en voelen. Wat dat is, dat zal voor iedereen anders zijn deze dag en dat maakt deze ervaring zo bijzonder.