2019 evenement brengt bier en tapas, film en veel rock'n'roll

05 december 2019 Redactie 589
2019 evenement brengt bier en tapas, film en veel rock'n'roll

Bier, eten, film en vooral: rock'n'roll - dat is Cañas'n'Roll, het evenement dat elk jaar van vrijdag tot maandag het weekendleven in en rond San José verlevendigt.

We kunnen ons geen betere manier voorstellen om de winterblues te verslaan en ons voor te bereiden op Kerstmis, vooral met bier en tapas voor slechts € 3,-.

Bekijk live muziek van lokale helden, zoals de Blues Mafia, Loop Madness en de Groovy Brothers met de klanken van flamenco en live DJ-sets om je in beweging te krijgen. Veel bars nemen deel van Raco Verd waarvan de meeste bars in het dorp San José, tot de iconische locatie Can Jordi langs de weg.

Voor degenen die zin hebben in een hapje te eten dat een beetje meer vulling biedt, bekijk de locaties die speciaal geprijsd een plaats gerechten met een drankje aanbieden voor slechts €8 per stuk met Menjas'n'roll. Probeer onze oude favoriete Chimichurri's "vinyl" pizza. Met bars en restaurants in San José, San Antonio Bay (Cala de Bou) en San Agustín die meedoen, heb je echt veel keuze.

Voor de film zijn er twee topfilms in het San José Can Jeroni Cultural Centre. Quadrophenia, gebaseerd op de Who's rock opera is deze vrijdag 6 december met coming-of-age comedy American Graffiti op vrijdag 20 december. Beide zijn Engelstalig met Spaanse ondertiteling.

Het enige wat je hoeft te doen is naar Cañas'n'roll te rocken voor een weekend vol lekkernijen!