21-jarige Brit krijgt fatale klappen

19 juli 2018 Redactie 258
21-jarige Brit krijgt fatale klappen

Een 21-jarige Britse jongen is gisteren overleden ten gevolge van huiselijk geweld in San Antonio. Het slachtoffer heeft fatale klappen gekregen van de 21-jarige Britse dader, die de scène probeerde te ontvluchten toen de politie arriveerden.

 

Rond 07.00 uur ’s ochtends kreeg de politie van San Antonio een melding binnen van een uit de hand gelopen ruzie. Buren hadden de politie opgebeld nadat zij een hoop kabaal en geschreeuw hoorden. Toen de politie op locatie arriveerden probeerde de dader te vluchten door van de tweede verdieping af te springen.

 

Terwijl de politie achter de op de vlucht geslagen dader aan ging, probeerden de ambulancebroeders de jongen te reanimeren. Maar zij konden helaas niks meer doen om het leven van de jongeman te redden.

 

Flessen alcohol en sporen van verdovende middelen zijn gevonden op het plaats delict. 

 

De aanvaller, die van de tweede verdieping sprong om te ontsnappen, werd al snel gearresteerd door de politie. De dader bevindt zich momenteel in politie-eenheden, en wacht om voor de rechter te komen.

 

Waarom de ruzie is ontstaan, is nog niet duidelijk. De gerechtelijke politie van de Guardia Civil heeft het onderzoek overgenomen.