17.1 C
Ibiza Town

Naakte man gespot op de rotonde

Moet lezen

Dat er aardig wat gekken rondlopen in Ibiza dat is inmiddels geen geheim meer. Maar toch zijn er altijd figuren waar zelfs wij bij Ibizavandaag nog van staan te kijken. Zoals gisterochtend bijvoorbeeld, toen een 30-jarige man het een goed idee leek om in een beeld op de Podencos-rotonde te klimmen. Oh en hij had voor de gelegenheid even al zijn kleren uit getrokken.

Volgens ooggetuigen was de poedelnaakte man omstreeks 7 uur ’s ochtends langs de weg naar passerende auto’s aan het schreeuwen, om vervolgens midden op de rotonde te gaan staan en vol trots te laten zien wat hij in huis had.

Het duurde niet lang voordat twee agenten de man in zijn exhibitionistische staat aantroffen en hem meenamen naar het bureau. Ook al gaan veel mensen in Ibiza schaars gekleed, dit ging een tikkeltje te ver volgens de politie.

Het beeld waar de naakte man was ingeklommen is in 2010 ingehuldigd door Andreu Moreno, en is al vaker het slachtoffer van vandalisme geweest. Het sculptuur is hierdoor al meerdere keren gerenoveerd, maar het zal waarschijnlijk nu alleen goed moeten worden schoongemaakt

Meer artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Laatste Artikel