5-UP cd #4

15 september 2014 Redactie 255

kabuki-meisjeIBIZA - Donaes en Ken Abel zijn inmiddels bekende organisatoren op het eiland. De beide uit Nederland afkomstige maar op Ibiza residerende dj's organiseren verschillende evenementen over het eiland.

Onlangs wisten zij nog bezoekers van de F1 Power Boatd races tijdens de race te vermaken met hun altijd zorgvuldig gekozen muziek. De beiden blinken uit in de typische "Balearic House" sound, die zo herkenbaar is en eigenlijk een stijl is die bij alle gelegenheden past. Ook bij gelegenheden zoals Kabuki, een feest in Japanse stijl wat de mannen organiseren in Pacha op de vrijdagavonden. Eerst fijn een hapje Japans eten en vervolgens door naar Pacha om een dansje te doen, het blijft een leuk concept.

En op de zondagen lijkt het wel of Donaes en Ken Abel de officiële "carry on" zijn geworden van beachclubfeestjes op de zondagmiddag. Ze organiseren dan namelijk 5-Up, in het wereldberoemde restaurant Km5 een soortgelijk concept; eerst aanschuiven voor een fijne maaltijd om vervolgens de opgelopen calorieën er weer af te dansen. Want stil staan is moeilijk als je naar hun muziek luistert, zo niet onmogelijk. Luister en oordeel zelf maar, want de nieuwste cd, 5-Up nummertje 4 is hier te beluisteren:
[soundcloud]https://soundcloud.com/donaes/5-up-donael-ken-abel-km5-ibiza-cd4-2014[/soundcloud]