Marco Carola neemt de leiding in Ibiza Music Marathon

24 augustus 2017 Lisa 256
Marco Carola neemt de leiding in Ibiza Music Marathon

Ben je net thuis van vakantie en heb je nu alweer heimwee naar Ibiza? Mis je je favoriete DJ’s en de neverending parties van het eiland? Dan biedt Ibiza Global Radio misschien een oplossing.

Elke woensdag organiseert Ibiza Global Radio de Ibiza Music Marathon. Luister 6 uur lang naar jouw favoriete elektronische muziek, met goede sfeer en zonder onderbrekingen.

Net zoals in voorgaande edities keerde het programma gisterenavond weer terug naar een aantal belangrijke elektronische muziekhelden zoals Anna Tur en de Franse Technasia. Maar vooral de Napolitaanse koploper in de techno scene DJ Marco Carola en zijn meer duistere tunes zorgde ervoor dat duizenden fans wereldwijd live mee luisterden.

Het idee achter de marathon is om een festivalwaardige line-up te presenteren, met lange ononderbroken sets waarbij de luisteraar makkelijk in en out kan tunen.

Dus als je niet meer terug gaat naar Ibiza dit seizoen, maar toch wil meegenieten van de allerbeste DJ’s van dit moment, luister dan elke woensdag avond tussen 18.00-00.00 naar de Ibiza Music Marathon.