Aanhoudingen San Antonio

27 augustus 2014 Redactie 237

ei-san-antonioSAN ANTONIO - Het was weer druk voor de politie het afgelopen weekend in San Antonio. Er werden vier mensen gearresteerd voor verschillende misdaden. Daarnaast werden er nog eens 42 personen bekeurd.

De eerste twee arrestanten hadden spullen van badgasten gestolen op het strand s'Arenal in de stad. Op West End, de bekendste uitgaansstraat in San Antonio werden voornamelijk mensen bekeurd voor het in bezit hebben van drugs. Eén man, afkomstig uit Nigeria, werd aangehouden omdat hij handelde in verdovende middelen. Hij had bij zijn aanhouding 16 xtc pillen en één gram cocaïne in zijn bezit. De laatste persoon was een Spanjaard die op heterdaad werd betrapt door agenten in burger toen hij een gram cocaïne verkocht. Deze persoon bleek bij fouillering in het bezit te zijn van 8 gram cocaïne en 500 euro in contanten.

Politieagenten hebben in de weekeinden hun handen vol aan het handhaven van de wet. De stad lijkt bol te staan van de criminaliteit. De situatie is dusdanig nijpend, dat bewoners en winkeliers een brandbrief aan de burgemeester schreven.