Acht locaties op het eiland krijgen de belangrijkste internationale onderscheiding van het nachtleven

04 oktober 2019 Redactie 1080
Acht locaties op het eiland krijgen de belangrijkste internationale onderscheiding van het nachtleven

Acht locaties op het eiland Ibiza hebben onlangs de belangrijkste internationale onderscheiding in het nachtleven ingevoerd, de beroemde Triple Excellence in het nachtleven. Het zogenaamde "Witte Eiland" wordt dus de toeristische bestemming die de meest internationale onderscheidingen in het nachtleven ter wereld verzameld.

Deze recente prestatie heeft Ibiza in staat gesteld het eiland Tenerife (Spanje) te overtreffen, dat tot nu toe zeven gecertificeerde locaties had met deze drievoudige onderscheiding op het gebied van veiligheid, akoestische kwaliteit en kwaliteit van dienstverlening. De locaties die zijn gecertificeerd in Ibiza zijn Hï Ibiza, DC-10 Ibiza, Ushuaïa Ibiza Beach Hotel, Nassau Beach Club, O Beach Ibiza, Beachouse Ibiza, Ibiza Rocks Hotel en Heart Ibiza.

De drievoudige certificering op het gebied van veiligheid, akoestiek en kwaliteit van de dienstverlening heeft de mediterrane bestemming, die het meest bekroond is in de wereld voor haar kwaliteitsvolle aanbod van het nachtleven, dan ook sterk bereikt. Deze drievoudige internationale certificering breidt zich momenteel uit naar verschillende landen over de hele wereld, en sommige locaties in de VAE en in Spanje hebben deze onderscheiding al verkregen en zullen binnenkort worden geïmplementeerd in locaties in de Verenigde Staten, Argentinië, Colombia, Polen, Griekenland en Italië.

Dit drievoudige zegel van uitmuntendheid, gepromoot door de International Nightlife Association, omvat in de eerste plaats een veiligheidszegel (International Nightlife Safety Certified-INSC-). Het vereist ook dat de locatie een veiligheidstraining uitvoert voor al het personeel, naast andere vereisten. De tweede onderscheiding in het kader van deze drievoudige internationale onderscheiding is gericht op de akoestische kwaliteit (International Nightlife Acoustic Quality -INAQ-), die de locatie die de onderscheiding toepast, verplicht om de akoestische kwaliteit (International Nightlife Acoustic Quality -INAQ-), die de locatie die de onderscheiding toepast, niet akoestisch te vervuilen en maatregelen te nemen ter bescherming van de akoestische gezondheid van de klanten en werknemers, zoals het hebben van een geluidsbegrenzer en het hebben van affiches met bewustmakingsboodschappen over de bescherming tegen geluidshinder en het respect voor de buren in de buurt van het gebouw. Bovendien moeten de locaties een opleiding in akoestiek en goede praktijken volgen.

Het derde en laatste zegel, gericht op de kwaliteit van de dienstverlening (International Nightlife Quality Service -INQS-), bestaat uit een "mystery"-inspectie die alle gebieden van het gebouw (parkeergelegenheid, toegang, toiletten, VIP-ruimte) en de klantenservice, de snelheid van de service, de uitstraling van het personeel, onder andere de inzet van de locatie voor het milieu en de doelstellingen van de Verenigde Naties op het gebied van duurzame ontwikkeling, met inbegrip van, onder andere, gelijkheid van mannen en vrouwen, de toegang tot het werk voor gehandicapten, recyclage en adequate arbeidsomstandigheden, beoordeelt. Deze eisen zijn nodig omdat de International Nightlife Association lid is van de United Nations World Tourism Organization (UNWTO).

 

In de woorden van Joaquim Boadas, secretaris-generaal van de International Nightlife Association, "De implementatie van de elementen die samen de "Triple Excellence in Nightlife" vormen, betekent een aanzienlijke verbetering van het aanbod van de locaties die ze in al hun regio's verkrijgen, aangezien het een garantie is voor de klant dat de locatie die ze bezoeken, zich inzet voor de veiligheid van de gebruikers en een service van wereldklasse biedt. Deze erkenning is zeer waardevol als het gaat om uitgaansgelegenheden in verschillende delen van de wereld. Daarom is het voor ons een eer dat Ibiza op dit moment de bestemming is waar de meeste onderscheidingen uit het nachtleven ter wereld worden verzameld".