Advies: huur nú een auto op Ibiza

28 mei 2014 Redactie 260

autoverhuur-ibizavandaagSAN RAFAEL - Nu het seizoen van start is gegaan, begint het flink druk te worden op het eiland. En wij merken dat aan het aantal verhuurde auto's.

Als je dus naar Ibiza komt en van plan bent een auto te huren (ten zeerste aanbevolen om het eiland te verkennen), wacht dan niet te lang met boeken want het zou vervelend zijn als de door jou gewenste auto niet meer beschikbaar is in de periode dat je op het eiland verblijft.

Ibizavandaag Autoverhuur biedt een enorme keur aan auto's. Van een flitsende coole Fiat 500 tot een Landrover Evoque, van cabriolet tot personenbusjes. Noem het maar op. En behalve een fris jong wagenpark bieden wij ook nog eens een service die zijn weerga niet kent. Voor veel locaties bieden we bijvoorbeeld een gratis shuttle aan naar één van onze verhuurkantoren en als je je auto op de luchthaven wenst bij aankomst dan is dat natuurlijk ook geen probleem. Wij zijn paraat op de parking van de luchthaven en als je van te voren boekt dan rij je binnen een kwartier na landing al rond op het eiland.

In ons volledig geautomatiseerde boekingssysteem kan je zoeken naar jouw favoriet auto en direct zien wat je precies kwijt bent. De prijs is inclusief, dus zonder bijkomende kosten.

autoverhuur-klik