Aguamar waterpark een dagje weg met het gezin

18 mei 2019 Redactie 741
Aguamar waterpark een dagje weg met het gezin

Wil je een dagje uit met het gezin of ben je opzoek naar iets anders dan een standaard dagje strand? Denk dan eens aan het Aguamar waterpark in Playa d’en Bossa, hier heb je een dag vol pret en plezier.

Een dag vol glijbanen, attracties en een heleboel familieplezier wacht op je in het Aguamar waterpark, dat vanaf vrijdag 17 mei 2019 weer geopend is. Met veel verschillende waterglijbanen voor alle leeftijden en sensatie niveaus beschikbaar, is Aguamar het grootste waterpark van het eiland in het bruisende Playa d'en Bossa.

De durvers zullen hun kansen op de Kamikazee of Black Hole wagen, terwijl de minder avontuurlijke of juist de allerkleinsten de Rio Ventura of de Spiro Tubo willen proberen hoe dan ook, er wacht een wereld van waterpret op je. Tussendoor kun je een duik nemen in een van de zwembaden. Als je niet wilt dat je het zand van het strand moet missen, is dit de plek voor jou, met rustige groene ruimtes om te ontspannen.

Als je honger of dorst hebt zijn er meerdere mogelijkheden van cafés tot bars of neem je eigen picknick mee en eet het daar op.