Amante Beach Club: idyllische strandtent met een luxe touch

30 oktober 2018 Redactie 902
Amante Beach Club: idyllische strandtent met een luxe touch

Een prachtig uitzicht, een exclusief privé strand en een uitgebreide menukaart vol verse ingrediënten van het eiland. Bij het idyllische Amante proef je het echte Ibiza gevoel, met een luxe touch.

Amante beach club en restaurant bevindt zich bovenop een klif met een prachtig uitzicht over Sol D’en Serra Bay, één van de mooiste baaitjes aan de oostkust van Ibiza. Omringd door rotsen en prachtige natuur, is Amante de ideale idyllische setting voor lange lunches en romantische diners.

Het moderne mediterrane menu is fris en stijlvol, en de Spaanse en Italiaanse gerechten worden bereid op de steengril. De keuken van Amante staat bekend om haar verse vis en vlees.

Maar behalve alleen eten, kan je bij de luxueuze beach club ook heel de dag op een bedje liggen en genieten van het schitterende uitzicht, terwijl je langzaam bruin wordt en je overgeeft aan een tweede cocktail.

Amante bij Cala Llonga is ideaal voor iedereen die zich een lekker dagje wil laten verwennen op een van de mooiste plekjes van Ibiza.

Tip: Iedere dinsdagavond wordt hier open air cinema georganiseerd. Romantisch en relaxed; de perfecte date night op het eiland.