Amnesia en Ushuaia kondigen openingsfeesten aan

05 februari 2017 Lisa 269
Amnesia en Ushuaia kondigen openingsfeesten aan

De clubindustrie op het eiland wordt momenteel overspoeld met bevestigingen voor diverse feesten. Alhoewel de eerste officiële bevestigingen zijn gedaan, blijft er nog steeds genoeg ruimte over voor andere feesten die invulling zullen geven aan de programmering van de clubs deze zomer.

[s2If !is_user_logged_in()]

Meer lezen? Als je bent ingelogd kan je het hele artikel lezen.

Nog geen account? registreer je dan nu!

[/s2If]

[s2If current_user_can(access_s2member_level1)]

Amnesia is de club die tot nu toe het meeste van de programmering bekend heeft gemaakt. Er zijn al drie feesten bevestigd: Elrow, Cream en vanaf 29 mei zal Cocoon zijn 17e seizoen bij Amnesia vieren.

Privilege heeft bekend gemaakt dat twee clubavonden dit seizoen ingevuld zullen worden door Pure Carl Cox. Eerder werd er door de lokale bevolking al gespeculeerd over een eventuele terugkeer van de bekende DJ, maar volgens Privilege is dit niet het geval. Momenteel staan de Pure Carl Cox feesten vast op 11 en 18 juli.

Ook heeft Sankeys zijn eerste programmering bekendgemaakt. Unusual Suspects keert ook dit seizoen terug in Sankeys. Het feest vindt elke donderdag plaats, gedurende 13 weken. Het openingsfeest is op 11 mei en op 12 oktober is de closing.

De zomer van 2017 zal een hoop veranderingen meer zich meebrengen. Zo is de opening van zowel Ushuaia als Amnesia op 27 mei. Daarnaast ziet de nieuwe nachtclub van Ushuaia voor het eerst het levenslicht. De nieuwe club genaamd HI is gevestigd in de voormalige club Space.

Veel openingsfeesten van dit jaar zijn gelijktijdig met de International Music Summit. De International Music Summit viert dit jaar zijn tiende editie van 24 tot en met 26 mei.

2017 is een belangrijk jaar voor de muziekindustrie. Het mag zonder twijfel het jaar van de belangrijke vieringen worden genoemd, aangezien ook de DJ Awards zijn twintigste editie viert.

[/s2If]