ANTS kondigt line-up aan voor pre-season feesten in Ushuaïa

26 maart 2017 Lisa 263
ANTS kondigt line-up aan voor pre-season feesten in Ushuaïa

Halverwege mei zal het bekende ANTS concept na succesvolle edities vorige zomer terugkeren in Ushuaïa met twee pre-season feesten. Na een sluimerende winter, kunnen we niet wachten om weer te kunnen dansen in de zon. Maar door de pre-parties op de genoemde data is het snel mogelijk om van 15.00 s middag's tot aan middernacht te kunnen feesten op het resort aan het strand.

Met de officiële opening op 3 juni in het vooruitzicht, zijn de pre-season feesten bedoeld als een opwarmer voor het zomer seizoen. Het eerste feest zal plaatsvinden op 13 mei, waar de Zweedse producer en dj Andrea Olivia het boegbeeld is. Andrea Olivia zal worden vergezeld door veelzijdig dj-talent Nic Fanciulli, en de underground sensatie Patrick Topping. Tijdens deze eerste data zullen de techno grooves merkbaar aanwezig zijn waarbij de Chileense Francisco Allendes en favoriet van het eiland Raul Rodriguez de perfecte invulling zullen geven.

Op 20 mei is het tweede feest, waarbij Francisco Allendes terugkeert met de favorieten van Groove Armada. Hieronder valt oa de naam Richy Ahmed, zeer bekend in de underground scene, als ook de legendarische Steve Lawler. Getalenteerde wAFF en het Londonse duo Housekeeping zullen voor de zomerse sound zorgen.

Tickets zijn binnenkort beschikbaar. Houd onze club agenda in de gaten voor de ticketverkoop