Armin van Buuren en Above & Beyond gaan voor een onvergetelijke avond in Ushuaia

16 juni 2019 Redactie 1149
Armin van Buuren en Above & Beyond gaan voor een onvergetelijke avond in Ushuaia

Armin van Buuren en Above & Beyond gaan op vrijdag 12 juli naar  Ushuaïa voor wat ongetwijfeld een legendarische eenmalige tranceparty zal worden. Ze bundelen hun krachten om samen een onvergetelijke nacht ervan te maken.

De Night League, het droomteam achter Ushuaïa Ibiza, verwelkomt voor het eerst sinds de zomer van 2015 het wereldwijd gerespecteerde trance-trio Above & Beyond terug in de beroemde openluchtlocatie. Het wordt zeker een bijzondere reünie voor alle betrokkenen.

Van 17:00 tot 23:00 uur kun je rekenen op massale trance-anthems, immense vuurwerk en een ongelooflijke sfeer. Dit is niet te missen. Bij het feest horen de ondersteunende mixmeesters Ruben De Ronde en Estiva voor een b2b set die hun individuele geluiden samen laten klinken. De twee staan vaak op de line-up van Armin van Buuren zijn wekelijkse woensdagavond party aan de overkant van de straat in Hï Ibiza tijdens het zomerseizoen 2019.

Armin heeft Ushuaïa in de loop van zijn jaren op het Witte Eiland vele malen gesierd. Onlangs nog leidde hij een sensationeel feestje op de openingsavond van zijn residentie in Hï Ibiza, waardoor iedereen snakte naar meer.

De twee trance-iconen hebben een enorme, wereldwijde aanhang opgebouwd van trouwe fans die graag betrokken willen worden bij deze bijzondere eenmalige voorstelling, dus denk snel na als je er wilt zijn.