Auto huren op Ibiza

25 april 2016 Redactie 231

audi-a3-cabrioletIBIZA - Een auto huren op Ibiza? Zorg er dan voor dat je bijtijds reserveert want het aanbod is nagenoeg identiek aan vorig jaar en het eiland verwacht een enorme stijging in het aantal toeristen de komende zomer.

Het zou zomaar eens kunnen dat er straks in het hoogseizoen geen huurauto meer te krijgen is op het eiland. En als je op Ibiza op vakantie bent, dan is een auto wel een vervoermiddel waarvan je gegarandeerd wilt zijn natuurlijk. Reden om nu alvast je reservering te doen (vroegboekers krijgen bij betaling 30 dagen voor aankomst ook nog eens 10% korting!) bij Ibizavandaag Autoverhuur. Bij ons reserveer je eenvoudig online de door jou gewenste auto en wij zorgen er dan voor dat deze met draaiende motor voor je klaar staat op de parking van de luchthaven. Dus binnen een kwartier na landing zit jij al in je auto met de airco aan (standaard in al onze auto's) op weg naar je accommodatie.

Geen lange rijen bij het verhuurkantoor, geen lange rit in een stinkend busje ver weg van de luchthaven en geen verrassingen als je na je vakantie weer thuis bent. Wij handhaven een eerlijke benzine policy (je krijgt de auto vol mee en levert hem ook weer vol in) en we hebben de beschikking over een jong wagenpark. En áls er iets aan de hand is, dan zijn er Nederlandse medewerkers die je te woord kunnen staan.

www.ibizavandaagautoverhuur.nl