Auto huren zonder creditcard

27 juli 2016 Redactie 238

dbcardIBIZA – Als je een auto huurt in het buitenland zoals op Ibiza, dan vraagt de verhuurder van de auto altijd om een creditcard. Maar wat als je nu geen creditcard hebt?

De oplossing is een prepaid creditcard. Een prepaid creditcard is een creditcard waarbij je geen geld “leent”. Iets wat je bij een normale creditcard wel doet. En lenen kost geld, dat zal je bekend zijn. Door vooraf zelf geld op de kaart te storten (opladen) kan je de kaart als een creditcard gebruiken. Geen lening dus geen rente en geen drukte over een BKR-Registratie, of zorgen of je wel voldoende verdient om in aanmerking te komen voor een creditcard. De prepaid creditcard maakt gebruik van het MasterCard betaalsysteem. Hierdoor kan je wereldwijd op 32 miljoen locaties betalen en bij 1,5 miljoen pinautomaten geld opnemen en veilig op internet aankopen doen. Je Card wordt op je eigen naam geregistreerd en in reliëf gedrukt. Zo heb je gewoon de look and feel van een gewone creditcard in tegenstelling tot vele andere prepaid creditcards.

Vertrouwd een auto verhuren op Ibiza, dat doen honderden klanten al jarenlang via Ibizavandaag. Met Nederlanders in het team, wel zo handig.

Maar, “elk nadeel heb zijn voordeel” zei een bekend Amsterdammer al eens. En ook bij ons. Want wie slim is boekt snel zijn auto nu nog voor de twee zomermaanden. Niet alleen omdat je dan zeker bent van het model waarin jij graag de paden van Ibiza wilt gaan bedwingen, maar ook omdat vroegboekers 10% korting op de prijs krijgen als ze van te voren betalen.

Aan keuze geen gebruik, of je nu een eenvoudige Fiat Panda wilt, een stoere Jeep Wrangler of een Mini Cabriolet, we hebben ze allemaal paraat staan voor je.

En geen spook afrekeningen als je straks thuiskomt, geen gedoe met peperdure verzekeringen en een eerlijk brandstofbeleid (vol mee, vol weer inleveren). Dat lezen we wel eens anders. Wacht niet meer met boeken want de beschikbare voorraad slinkt snel...

www.ibizavandaagautoverhuur.nl