Avicii weer bij Ushuaïa

11 juni 2015 Redactie 266

avicii-ushuaiaPLAYA DEN BOSSA - Ushuaia Ibiza Beach Hotel heeft bevestig dat de Zweedse dj en producer Avicii terugkeert in de club voor het vierde opeenvolgende jaar.

Van 12 juli tot 30 augustus zal de plaatjesdraaier acte de présence geven. Al meteen vanaf zijn debuut op Ibiza in 2012 waren de shows van de 27 jarige Tim Bergling, zoals Avicii in zijn paspoort genoemd wordt, volledig uitverkocht. Voor sommige van zijn shows waren al weken van te voren geen kaarten meer te krijgen op het eiland.  Nu de populaire artiest weer is aangekondigd voor acht zondagen op een rij, zal er ongetwijfeld weer een stormloop komen op de kaarten.

De shows van Avicii nemen aanvang om 17:00, maar dan draait de artiest nog niet zelf de populaire EDM hits. Zelf begint Tim net even voor zonsondergang, om de magie van Ushuaïa te onderstrepen.

Ushuaïa is dit jaar gestart voor het vijfde seizoen en is in korte tijd uitgegroeid tot de allerbeste beachclub ter wereld. Jaar na jaar worden uitsluitend topartiesten geboekt om plaats te nemen in de meest gebeerde dj booth op de aarde.

Wil jij er bij zijn? Garandeer je dan van legale tickets die je bovendien recht geven op een speciale ingang zodat je niet in de rij hoeft bij de club straks. Wees er snel bij, want deze shows gaan gegarandeerd uitverkocht!

avicii-tickets