Avondje stappen eindigde voor Messi anders dan verwacht

29 juli 2019 Redactie 3084
Avondje stappen eindigde voor Messi anders dan verwacht

Wat een leuk avondje moest worden, eindigde op een bijna-confrontatie. Lionel Messi zette samen met vrienden en collega-voetballers Luis Suárez, Jordi Alba, Cesc Fàbregas en hun vriendinnen op het Spaanse Ibiza. Beelden op Instagram tonen dat de groep zich geweldig amuseerde, tot een jongeman de sterspeler van FC Barcelona plots begon uit te dagen. Een peloton aan security greep meteen in. Feestje gedaan. 

Terwijl Barcelona een tournee maakt door Japan, krijgt Lionel Messi na de frustrerende Copa América nog wat extra vakantie van z’n werkgever. Dus trok de 32-jarige Argentijn met een hele meute naar het partyeiland Ibiza om nog een laatste keer stoom af te laten. Vrouwlief Antonela Roccuzzo was van de partij, ook Luis Suárez, Jordi Alba, Cesc Fàbregas en hun partners trokken hun dansschoenen aan.

Op beelden die de groep zelf maakte, is te zien dat de groep het naar haar zin had. Vooral Roccuzzo postte heel wat materiaal op Instagram. Groepsfoto’s, een optreden van de Puerto Ricaanse zanger Ozuna dat Suarez verleidt tot z’n beste moves én Messi die aan de zijde van zijn echtgenote de lyrics uit volle borst meebrult. Tot de avond plots verpest werd door een heethoofd.

Het feest was nog volop aan de gang, tot een jongeman de confrontatie opzocht met Messi. Andere feestvierders verklaarden al dat ‘de groep’ geen conflict uitlokte, maar de man uit het niets opdook en een partijtje wilde vechten met de wereldster. Meteen snelde een horde aan veiligheidsmensen naar de Argentijn om hem en zijn gasten naar buiten te begeleiden. Messi bleef ongedeerd maar was wel flink geïrriteerd omdat er op die manier een abrupt einde kwam aan het avondje uit.