Balearia introduceert huisdier hutten op Ibiza naar Valencia route

05 januari 2020 Redactie 707
Balearia introduceert huisdier hutten op Ibiza naar Valencia route

Veerbootmaatschappij Balearia heeft speciale huisdiervriendelijke hutten geïntroduceerd op geselecteerde routes, waaronder de Hypatia de Alejandría veerboot voor de route Valencia - Ibiza - Mallorca.

De huisdiervriendelijke hutten bieden plaats aan maximaal twee dieren, met een totaal gewicht van 30 kg (of één huisdier als het 30 kg weegt). Honden moeten een muilkorf dragen en aan de lijn zijn (we nemen aan dat dit verwijst naar de doortocht rond het schip en niet in de cabine zelf).

Hutten die ontworpen zijn om huisdieren te huisvesten bevinden zich dicht bij de ingang van het binnenste gedeelte van de veerboot en bij de overdekte uitgangen, zodat u uw huisdier mee kunt nemen voor een wandeling. Deze hutten hebben een speciale vloer zonder tapijt om hygiënische redenen en Balearia heeft een specifiek anti-geur en anti-bacterieel reinigingsprotocol.

De plaatsen zijn beperkt en de service blijkt populair te zijn, dus het is aan te raden om vooraf te reserveren. Als de hutten uitverkocht zijn, zijn er extra kennels beschikbaar, zoals gebruikelijk op de veerboten.