Balkonsimulator het videospel dat je uitdaagt om in het zwembad van een hotel te springen

23 november 2019 Redactie 738
Balkonsimulator het videospel dat je uitdaagt om in het zwembad van een hotel te springen

De ontwikkelaars Fancy + Punk gaan in december de video game Balconing simulator lanceren, waarin personages in een staat van duidelijke dronkenschap of direct geplaatste drugs moeten proberen om het zwembad van het hotel te bereiken springen vanaf het balkon.

De toon van het videospel is humoristisch en punky en geeft aanleiding tot vele vraagtekens: zet het balkon spel aan en lach de Britten uit, die halsoverkop in de zwembaden van Ibiza of Mallorca springen en in de eerste hulp of, erger nog, in het mortuarium terechtkomen?

De tekst bij de promotievideo luidt: "Al decennialang vragen mensen van allerlei leeftijden zich af of ze het zwembad van het hotel wel zouden bereiken". Deze video game nodigt u uit om deze existentiële twijfel op te lossen.

Balconing Simulator 2020 is een nieuw onafhankelijk spel dat deel zal uitmaken van Humble Trove, een verzameling van DRM-vrije onafhankelijke spellen die worden geleverd met een maandelijks abonnement op Humble.

Volgens de ontwikkelaars geeft het spel je de "verrijkende ervaring" van het springen van een hotelraam naar een zwembad "met vrijwel geen risico voor je integriteit.