Het Barruguet Festival in Santa Eulária

08 mei 2017 Lisa 255
Het Barruguet Festival in Santa Eulária

25 tot en met 28 mei is in Santa Eulária de 4e editie van het Barruguet Festival. Omdat het het vierde jaar is van het festival is het groots opgezet dit jaar. In totaal zullen 17 organisaties maar liefst 21 voorstellingen opvoeren. Het festival is een mix van theater, circussen en clowns, dans en muziek.

Op het festival zullen 17 theater organisaties vanuit alle windstreken van Spanje aanwezig zijn, ze brengen de bezoeker een totaal van 21 shows die te bezichtigen zijn door de hele familie. Ook het Balearic jeugd theater is van de partij.

Op de zaterdag van het evenement kun je een speel ruimte vinden en circus workshop volgen op de weg naar Plaza España, genaamd Circolar. Mensen uit het publiek kunnen dan meedoen met activiteiten zoals jongleren en acrobatiek. Daarnaast is er theater workshop met speciale activiteiten voor gehandicapten, het idee hierachter is om deze live shows interactief te maken en beschikbaar voor iedereen.

Op zowel zaterdag en zondag zal het meeste te doen zijn op straat en binnen in de theaters met allerlei soorten shows in Teatro España, het Palacio de Congresos en de exhibition hall. Verwacht puppet shows, theater, verhalen vertellers in de ochtend en middag en bovenal heel veel humor!

Het festival begint op dinsdag 25 mei met een muziek workshop gericht op kinderen tot 3 jaar. Daarnaast zijn er veel shows die het kind in ons allen naar boven zal brengen.

Tickets kunnen gekocht worden bij het Teatro España postkantoor vanaf 10 mei. De prijzen liggen tussen de 4 en 8 euro en sommige shows zijn gratis te bezichtigen.