Beach clean up -georganiseerd door Toolroom

02 augustus 2019 Redactie 823
Beach clean up -georganiseerd door Toolroom

Ibiza heeft een aantal van de mooiste stranden, kusten en natuurlijke landschappen die je in Europa kunt vinden. Voor het grootste deel zijn ze zeer schoon, goed onderhouden en gerespecteerd. Maar er is altijd ruimte voor verbetering.

Op weg naar de gigantische weekender van augustus - Eden's Sunday night host Toolroom moedigt vrijwilligers aan om samen met de leden van het team een schoonmaakactie te houden op het strand van S'Arenal in San Antonio centrum.

Iedereen die meedoet zal worden beloond met gratis merchandise, een herbruikbaar metalen rietje en VIP toegang tot de Toolroom party later die avond. Geïnteresseerden kunnen elkaar ontmoeten in het Tulp Beach Café aan de promenade voor 19:00 uur. Om daarna, terug te keren naar Tulp. Wekelijkse bewoner Maxinne zal worden vergezeld door Harrie Summers en een speciale gast voor een speciale pre-party bij zonsondergang, van 20:00 tot 23:00 uur.

Later gaan ze naar Eden voor het hoofdevenement. Weiss, Leftwing:Kody, Friend Within, Illyus & Barrientos, Martin Ikin en natuurlijk Mark Knight zullen allemaal aanwezig zijn - inclusief een aantal lekkere back-to-backs.

Aangezien we nu in het midden van de zomer zitten, wanneer de capaciteit van het eiland op zijn hoogtepunt is, is dit zeker een tijdige herinnering dat we allemaal verantwoordelijk zijn voor het onderhoud van Ibiza. En inderdaad, de hele planeet.

In een ideale wereld zou het niet nodig zijn om het strand op te ruimen. Voorkomen is altijd beter dan genezen. Gelukkig zien we steeds meer milieubewuste initiatieven van toonaangevende instanties in onze sector.

DC10 verwijderde plastic waterflessen voor het begin van de zomer, de Pacha Group heeft net aangekondigd dat hij groen wordt en het thema van de DJ Awards dit jaar is Plastic No More.

De Tulp pre-party is gratis voor vrijwilligers.