Beachclubs en hotels zoeken de grens op

01 februari 2017 Lisa 259
Beachclubs en hotels zoeken de grens op

Ibiza groeit en dat gaat de afgelopen jaren heel hard. De concurrentie is heviger dan ooit, wat gepaard gaat met de strijd om klanten en het kopiëren van elkaars concepten. In de afgelopen jaren is er een grote verschuiving geweest als het gaat om club feesten met grote dj’s. Daar waar het zich eerst alleen voornamelijk 's nachts afspeelde, vinden nu ook steeds meer feesten overdag plaats.  De clubs lijken dit echter niet helemaal op legale wijze te organiseren.

[s2If !is_user_logged_in()]

Meer lezen? Als je bent ingelogd kan je het hele artikel lezen.

Nog geen account? registreer je dan nu!

[/s2If]

[s2If current_user_can(access_s2member_level1)]

Afgelopen week diende de rechtszaak in de rechtbank van Ibiza waarin de advocaten van "super" clubs Es Paradis en Privilege de burgemeesters van San Jose en San Antonio hebben gedaagd. Ze verwijten de burgemeesters de regels met betrekking tot de geluidsoverlast en het maximale aantal bezoekers niet na te leven.  Dit gaat dan vooral over de vier grote beachclubs Ushuaia, Blue Marlin, Ocean Beach Club en Ibiza Rocks.

Laatstgenoemde is op dit moment steeds meer de grenzen aan het opzoeken met een dagelijkse programmering rondom het zwembad, zonder daarvoor de benodigde vergunningen te hebben. Vorig jaar moesten ze al een week eerder dicht op last van de gemeente. Ibiza Rocks is ook verantwoordelijk voor de nacht programmering van Pikes Hotel.

Het lijkt erop dat de grenzen steeds meer worden opgezocht door beachclubs en hotels. Het ziet er naar uit dat hier toch een halt aan wordt geroepen. 

In ieder geval beloofd het weer een spectaculaire zomer te worden.

[/s2If]