Beleef Ibiza vanuit een tent

22 januari 2019 Redactie 543
Beleef Ibiza vanuit een tent

Op slechts 50 meter van het prachtige Cala Martina strand, vind je Ibiza beach camp. Dit is een camping gericht op jongeren. Het is betaalbaar en je zult er de tijd van je leven hebben.

 

De Ibiza beach camp is gericht op jongeren die alleen of in groepen reizen. Je moet minimaal 18 jaar oud zijn om hier te mogen verblijven. Dit is vanwege het vele alcohol gebruik op de camping. Let op de accommodatie is wel alleen in het hoogseizoen geopend en je moet er minimaal 2 nachten verblijven, maar je kan zo lang verblijven als je wilt. Als je aankomt op de camping krijg je een welkomstbiertje of een glaasje sangria. Zodra je bent gevestigd in je tent en je spullen hebt ondergebracht, kan de echte vakantie beginnen. Er zijn dagelijks meerdere activiteiten te doen verschillend van zwemmen, zonnebaden, yoga, snorkelen of klifspringen. Er is geen avondklok, maar vanaf een uur of 11 ’s avonds is het wel de bedoeling dat het stil word rond de tenten. Daarom gaat iedereen vanaf die tijd verder feesten op het strand, als je nog niet ergens in een club of een bar staat.

 

Je hebt verschillende soorten tenten, van een simpele basis tent waar je alleen in kan of een grotere tent waar je tot 6 personen ik zou kunnen overnachten. Voor de goedkoopste optie betaal je 60 euro voor per nacht. In een basis tent zijn de maaltijden niet inbegrepen. De vooraf opgezette tentaccommodatie is inclusief; slaapzak, matras, ontbijt en lunchpakket, plus verschillende activiteiten gedurende de dag en kortingen op de toegang tot bepaalde clubs. De camping zit dicht bij goede verbindingen met het openbaar vervoer. Ook zijn er bars en restaurants te vinden in de omgeving van de camping, je hoeft dus niet altijd ver van huis.

 

    

 

Dit is dus een prima alternatief als je met vrienden of alleen naar Ibiza wilt gaan, het personeel zorgt er gegarandeerd voor dat je Ibiza op een geweldige manier zult ervaren!