Belg gaat Hierbas hip maken

20 juni 2016 Redactie 236
hierbas de ibizaOOSTENDE - Vergeet een baco of een gin-tonic. Hierbas gaat het he-le-maal worden deze zomer als het aan een paar Belgen ligt. De zomer wordt Hierbas dé hype!
Sterrenchef Syrco Bakker (Pure C) en Oostendenaar Kevin Beirens zetten zich in als voornaamste promotors. “Als aperitief of digestief, in cocktails, of in gerechten: de mogelijkheden zijn enorm”, klinkt het.

Hierbas is al jaren een begrip in grootsteden als New York en natuurlijk op Mallorca en op Ibiza. Op dat laatste leerde ook Oostendenaar Kevin Beirens, eigenaar van Krush Club, brasserie Histoires d’O en Ostend Beach Dancefestival, de drank kennen. “Op Ibiza kan je niet om Hierbas heen. Er is geen bar, club of restaurant waar het niet geserveerd wordt. Tijdens de lunch, op het strand, terwijl je een zonsondergang meepikt op een mooie plaats. De likeur wordt altijd en overal gedronken”, zegt Kevin Beirens.

Of de wens werkelijkheid worden kunnen we in oktober zeggen, wie weet...