Benirras kans om beste zonsondergang plek van Spanje te worden

02 oktober 2019 Redactie 923
Benirras kans om beste zonsondergang plek van Spanje te worden

Benirrás concurreert om de beste zonsondergang in Spanje en is al de laatste fase ingegaan met 16 andere plekken van de Spaanse geografie binnen de competitie gepromoot door het bekende toeristische tijdschrift Condé Nast Traveler Spain.

Zo bevorderde het de publicatie van de wedstrijd, waarin Ibiza de kans heeft om in de eerste plaats van een andere nationale ranglijst voor zijn landschappen te sluipen:

"Het duurt maar een ogenblik, maar op dat moment lijkt de tijd te stoppen. Een kortstondige betovering die uitmondt in duizend stukjes oranje, roodachtig en violet tot er niets meer over is dan de nacht. We hebben het inderdaad over zonsondergangen. Met blote voeten in het zand, op de top van een heuvel, van de onmetelijkheid van een klif, in dat zeer bijzondere park..."....

Stemmen kan tot 13 oktober 2019 om 23:59 uur. Deze actie is opgedeeld in twee fasen: de eerste, die reeds is gehouden van 16 september tot 29 september (stemming voor de beste zonsondergang in elke autonome gemeenschap); de tweede, van 30 september tot 13 oktober, die zal beslissen welke van deze 17 zonsondergangen (één per gemeenschap) de beste is in Spanje:

-Zonsondergang boven de Tempel van Debod, Madrid

-Zonsondergang in de zandsteenformaties van het strand van de Cocedores, Almeria.

-Zonsondergang vanaf het aquaduct van Mérida

-Zonsondergang op San Juan de Gaztelugatxe in Bermeo

-Atardecer en la playa de Portizuelo en Valdés, Asturië, Asturië.

-Zonsondergang in de Médulas de León, León, León

-Zonsondergang bij de San Jaime brug over de Ebro, Logroño.

-Zonsondergang over de vallei van Ordesa en Monte Perdido, Huesca.