Beruchte Piscis Park hotel krijgt een 10 miljoen euro makeover

06 september 2018 Redactie 708
Beruchte Piscis Park hotel krijgt een 10 miljoen euro makeover

Het beruchte Piscis Park in San Antonio bereidt zich voor op een grondige makeover. Het hotel wordt door veel mensen gezien als het voorbeeld van ongeveer alles wat er mankeert aan San Antonio.

Met 366 kamers is het één van de grootste hotels van de stad, alleen het Ibiza Rocks is groter. De goedkope tarieven maken het adults-only hotel erg in trek bij jongeren.

Ondanks haar slechte reputatie heeft het hotel een vrij prominente ligging in de  stad. Precies bij de rotonde met het gigantische ei erop. Diario d’Ibiza zegt dat “het hotel bekend staat als een hooligan hotel”.

Volgens de Britse krant The Ibizan zou “niemand dit hotel aan zijn vrienden of familie aanraden. Tenzij je wil dat ze nooit meer terug komen.”

Sinds de afgelopen paar jaar is San Antonio hard op weg om haar reputatie te verbeteren. Door het enorme aantal feestende jongeren is de stad namelijk minder in trek bij andere toeristen die naar Ibiza op vakantie gaan. Volgens de Spaanse media heeft het Piscis Park hotel een groot aandeel in de beruchte reputatie van San Antonio. Een upgrade van het hotel zou dus veel kunnen beteken voor de toekomst van San Antonio.

De eigenaren van Playa Sol zeggen dat ze 10 miljoen gaan investeren om dit hotel van twee naar vier sterren te transformeren. “We hebben lang aan dit project gewerkt. We zijn hier al meerdere maanden, zelfs jaren mee bezig,” zegt de CEO van Playa Sol, Antonio Domenech.

Onder leiding van Domenech heeft het Algarb hotel in Playa d’en Bossa ook een succesvolle transformatie ondergaan van twee naar vier sterren.

De renovatieplannen zullen met een paar weken van start gaan.  Playa Sol hoopt dat de renovatie binnen een seizoen af kan worden gemaakt.