Beste technologie Ushuaïa

03 december 2014 Redactie 270

ushuaia-prijzenIBIZA - Het Ushuaïa Ibiza Beach Hotel heeft zijn positie als leider bevestigd in technologische innovatie in het hotelwezen en ontving de award voor 'Best Use of Technology' op de 5e editie van de European Hospitality Awards.

De awards werden uitgereikt op de prestigieuze Hurlingham Club in Londen. In het eerste jaar was Ushuaïa Ibiza Beach Hotel het eerste hotel in de wereld wat hun diensten volledig integreerde in Facebook, waardoor de gasten hun ervaringen real-time konden delen met behulp van RFID-armbanden. Tijdens hun tweede seizoen introduceerde het hotel biometrische technologie, waardoor de gasten met hun vingerafdruk aankopen konden doen binnen het complex en daardoor dus niet met geld op zak hoefden te lopen.

In 2013 werden de twee platforms gecombineerd met een ​​nieuwe Facebook-applicatie waarmee klanten via hun Facebook pagina de echtheid van hun vingerafdruk konden verifiëren. In 2014 lanceerde het Ushuaïa Ibiza Beach Hotel de 'Very Important Armband', een betaalmogelijkheid voor gasten. Hiermee waren ze de eerste in de hotel industrie die samenwerkte met het wereldwijde betalingssysteem PayPal. De slimme VIB armbanden bieden gasten de mogelijkheid om toegang te krijgen tot hun kamer zonder sleutel, betalingen te doen via PayPal en hun ervaringen real time te delen op de sociale netwerken.