Bikini by Cathy Guetta heeft faillissement aangevraagd

03 april 2019 Redactie 1216
Bikini by Cathy Guetta heeft faillissement aangevraagd

Was je afgelopen zomer op Ibiza, dan heb je vast en zeker een kijkje genomen bij de toen pas geopende strandtent Bikini by Cathy Guetta. De club die afgelopen zomer op het strand van Talamanca op Ibiza is geopend, is opgericht door zakenman Radouane Mahrouk en Cathy Guetta. Deze club is onlangs failliet verklaard.

De verklaring van de vrijwillige faillissement van Bikini by Cathy Guetta is afgegeven op 11 maart, volgens de aankondiging die maandag in het officiële staatsblad (BOE) werd gepubliceerd. Ook werden de bestuurs- en beschikkingsbevoegdheden van de in staat van faillissement verklaarde entiteit aangetast. 

In de mededeling wordt meegedeeld dat zij is overgegaan tot de benoeming van een curator en de oproep aan schuldeisers om het bestaan van hun vorderingen binnen een maand mee te delen.

Het is één van de twee strandrestaurants die de zakenvrouw en promotor van feestjes afgelopen zomer in Talamanca opende, in samenwerking met de zakenman Radouane Mahrouk. De tweede club, Turquoise, opende zijn deuren in juli.
Daarnaast heeft de ex-vrouw van David Guetta een derde vestiging, Bagatelle Beach Ibiza, dat zich op het strand van Cala Molí bevindt en sinds de zomer van 2017 geopend is.


Het Bikini Beach Restaurant, bekend als "Bikini, door Cathy Guetta", opende zijn deuren in mei 2018 en was pas vorig seizoen operationeel. Voorheen zat op de plek waar dit bedrijf gevestigd zit de bekende harbour club. Ook heeft de club een dossier dat afgelopen zomer door het stadhuis van Ibiza is gemaakt, voor het plaatsen van tafels, stoelen en decoratieve elementen buiten het gebied waarvoor het een vergunning heeft.