Binnenkort opent ALDI de deuren van zijn eerste supermarkt op Ibiza

25 maart 2019 Redactie 1263
Binnenkort opent ALDI de deuren van zijn eerste supermarkt op Ibiza

ALDI opent zijn eerste supermarkt op Ibiza. Deze supermarkt keten wil zich graag uitbreiden op de Balearen. De opening van de supermarkt zorgt voor veel nieuwe banen op het eiland. De opening zal plaatsvinden op 5 april.

De supermarktketen ALDI opent op Ibiza zijn eerste vestiging op het eiland als onderdeel van zijn uitbreidingsplan op de Balearen, waar het tot nu toe acht winkels op Mallorca had. Deze nieuwe vestiging, gelegen aan de Avenida San Josep de sa Talaia, 13-15, opent zijn deuren op 5 april. Het creëert 22 banen, heeft een oppervlakte van 1.200 m2 en heeft 102 parkeerplaatsen.

Met deze opening heeft het bedrijf 9 supermarkten op de Balearen en meer dan 290 vestigingen in heel Spanje. In de Ibiza-supermarkt kunnen klanten meer dan 2.500 producten vinden met alles wat ze nodig hebben om een volledige aankoop te doen: verse, verpakte, regionale en meer dan 200 biologische producten. Openingstijden zijn van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 21.30 uur. De klanten die de supermarkt op de openingsdag bezoeken, kunnen genieten van speciale acties en geschenken, maar ook van een proeverij van producten en recepten die typisch zijn voor de regio en die gemaakt zijn met ALDI-producten.

ALDI is een van de belangrijkste voedsel- en supermarktketens ter wereld. De oorsprong is Duits en het heeft bijna 5.000 winkels verspreid over 9 landen. Het is in 2012 op de Spaanse markt gekomen en heeft momenteel meer dan 290 winkels.