Bodyguard van rapper Future word op de grond geslagen

23 juli 2019 Redactie 1127
Bodyguard van rapper Future word op de grond geslagen

Het onderwerp van Future heeft vandaag de dag minder te maken met wat hij heeft gedaan en meer met wat hij niet heeft gedaan. Eerder vandaag verschenen er op het internet beelden van de rapper's bodyguard die door een paar willekeurige jongens op Ibiza buiten westen werd geslagen.

Future gebruikte zijn Instagram Story om duidelijk te maken dat hij niets met het incident te maken had. Bovendien wil hij dat iedereen zijn naam uit zijn mond houdt met betrekking tot die situatie. Uiteindelijk verduidelijkte hij dat deze "nep-goons" eigenlijk verkapte fanboys waren die alleen maar een snelle foto wilden maken.

"In principe vragen deze nep-goons om mijn lul te zuigen voor een foto, waarop ik antwoorde met  NOOOOOOO," schreef hij. Dat is wanneer de jongens de bodyguard begonnen te volgen. "Blijkbaar werden ze boos. Ze bewerkten de video die ze gefilmd hadden en stuurde hem naar blogs," ging hij verder. "Wat ze met de beveiliging deden, zag ik niet, ik ben nergens getuige van", voegde hij eraan toe. "Laat me erbuiten, want ik heb ook maar iets met dit incident te maken heeft."

De bodyguard werd op de luchthaven door de jongens met een klap knock-out geslagen. Hierdoor ligt hij voor een kortere tijd op de grond voordat hij weer bij bewustzijn komt.