Een boot huren op Ibiza

30 maart 2016 Redactie 358

Vanquish huren op IbizaIBIZA - Het eiland Ibiza is onlosmakelijk verbonden met de zee en watersport. Bijna iedereen die het eiland bezoekt komt vroeg of laat wel op één of andere boot terecht. En dan is meevaren een optie, maar zelf varen is natuurlijk ook een optie.

Ibiza is een ideale uitvalsbasis om met een gecharterd jacht het ruime sop te kiezen: met haar turquoise-blauwe water, een afwisselingsrijke kust en fascinerende rotseilanden is Ibiza een waar Eldorado voor liefhebbers van jachten en watersport. Een optie is het huren van een droomjacht voor een korte tocht naar Ses Salines en Formentera, maar je kunt natuurlijk ook je volledige vakantie op het water doorbrengen...

Ibiza Boat Charter garandeert je een ontspannen vaartocht met een motorjacht of zeilboot. Zij verhuren jachten en boten van alle maten en klassen: het aanbod aan vaartuigen varieert van een 5-meter rubberboot tot een jacht van 100 meter. Sportieve, snelle boten om van eiland naar eiland te 'springen' en te waterskiën, comfortabele jachten voor het hele gezin of elegante zeilboten voor rustig zeilplezier met zijn tweetjes.

Ibiza Boat Charter is al vele jaren actief in deze branche en daarom mag je veel van het bedrijf verwachten: Yacht Charter zien ze als een complete dienstverlening voor de mooiste tijd van het jaar. Dat begint met de keuze van het juiste schip en de perfecte uitrusting tot de probleemloze organisatie en een goede bereikbaarheid, wanneer er een keer iets anders loopt dan verwacht.

Neem eens een kijkje op de website om een indruk te krijgen van de gigantische vloot die tot haar beschikking staat op Ibiza. Gegarandeerd dat er iets voor jullie bijzit!