Britse toerist weigerd zijn rekening te betalen

03 augustus 2019 Redactie 1514
Britse toerist weigerd zijn rekening te betalen

Een Britse vakantieganger is gearresteerd nadat hij weigerde om 800 euro zijn diner bij een restaurant in Ibiza te betalen. Hij vertelde de obers dat hij niet de rekening zou betalen, terwijl hij nog aan zijn dessert zat.

Een Brit is gearresteerd na het weigeren om een rekening van 800 euro te betalen bij een restaurant in Ibiza. De restaurantmanager belde de politie, die hem op verdenking van fraude vasthield en hem naar een plaatselijk bureau bracht.

Hij moet later vandaag voor de rechtbank verschijnen na twee nachten achter de tralies te hebben doorgebracht. De gerespecteerde eilandkrant Periodico de Ibiza beschreef hem als "dronken" toen hij aankondigde dat hij zijn rekening niet zou betalen en door de politie werd meegenomen.

Het was vanochtend niet meteen duidelijk of hij alleen aan het eten was en welk eten en drinken hij had besteld om zijn rekening te kunnen betalen, hoewel hij een dure fles wijn zou hebben gedronken.

Vorige maand werd een Italiaanse toerist gearresteerd in een restaurant op het naburige eiland Formentera, nadat hij bergen zeevruchten, vis, bier en wijn had besteld die hij vervolgens niet had betaald. De 46-jarige beweerde dat hij het geld niet had om de rekening  van 380 euro te betalen.