Britse vakantieganger verliest haar paspoort

15 oktober 2019 Redactie 1222
Britse vakantieganger verliest haar paspoort

Britse Ibiza-toerist verliest haar paspoort tijdens de vakantie. Om het vervolgens op de grond te zien als ze terugkijkt op foto's van haar avondje uit in Pacha.

Bobbie Cook, 21 jaar, uit Essex, had al te maken gehad met annuleringen en vertragingen van vluchten toen ze het document vorige maand tijdens een week durende reis naar het Spaanse eiland verloren was.  Maar na vier extra nachten gestrand te zijn op Ibiza vanwege vertragingen bij het verkrijgen van een noodpaspoort en problemen met haar vlucht, deed mevrouw Cook een verrassende ontdekking in een foto die ze maakte op de avond dat ze het document in de Pacha nachtclub verloren was.

Bobbie was geschokt om haar paspoort te vinden op een foto die ze in de nacht dat ze het document verloor in Pacha op Ibiza had genomen. ‘’Ik stuurde het naar al mijn vrienden, plaatste het op mijn verhalen en iedereen vond het hilarisch, ik weet gewoon niet hoe ik mijn ogen niet heb geopend. Dit alles had voorkomen kunnen worden als ik de foto had gecontroleerd nadat ik hem had genomen en mijn paspoort op de grond had zien liggen!’’

Ook al had ik deze vakantie zoveel pech, ik had de beste tijd en ik zal deze situatie nooit vergeten! Het verloren paspoort was niet de eerste ramp van mevrouw Cook's vakantie. Haar reis - geboekt bij Love Holidays - was twee dagen voordat ze op 25 september met Thomas Cook zou vliegen geannuleerd. Mevrouw Cook werd gedwongen om vier extra nachten op Ibiza te blijven vanwege het ontbrekende paspoort en problemen met haar vlucht. De Brit, die met haar vriend Becca reisde, had geklutst om last minute vluchten en hotels te boeken - maar het paar miste uiteindelijk hun aansluitende vlucht als gevolg van vertragingen in het vliegtuig. Becca en ik boekten onze vakantie bij Love Holidays en we vlogen met Thomas Cook', zei ze. Twee dagen voor we zouden gaan stuurden ze me een mailtje met de mededeling dat ze onze vakantie geannuleerd hadden en dat ze ons een terugbetaling zouden sturen.

britssss.jpg