Cabau gate sleept zich voort

16 juni 2016 Redactie 245

huis-cabauIBIZA - De ruzie tussen Yolanthe en haar zus Rebecca lijkt verder te escaleren. De zussen hebben al lange tijd onenigheid over het huis van hun overleden vader op Ibiza. Nu gaan de twee het voor de rechter uitvechten.

In Privé was vandaag te lezen dat Rebecca een rechtszaak heeft aangespannen tegen haar zus Yolanthe, de vrouw van de voetballer Wesley Sneijder. De advocaat van Rebecca beweert echter dat het precies andersom is. Inzet van de ruzie is het huis dat in 2007 werd nagelaten door de vader van de Cabau'tjes, Xavir; een grote villa op Ibiza. Het pand verkeerde in een verpauperde staat, maar Wesley en Yolanthe knapten het helemaal op. Volgens Rebecca heeft het stel zich echter de erfenis onrechtmatig toegeëigend.

Albert Verlinde was er als de kippen bij om te spreken met Rebecca en die vertelde tegen hem dat ze het niet chique vindt van Yolanthe om de ruzie via de media uit te spelen. “Het is verdrietig maar het is nu even niet anders.” De advocaat van Rebecca, Michiel Ellens: “Het is een familiekwestie en in zo'n kwestie zijn het altijd verliezers. Je wil natuurlijk liever niet procederen tegen je familie. Maar een van de partijen is altijd vrij om naar de rechter te gaan.”

De rechtszaak vindt plaats op 27 juni.