Cala Llonga viert feest

13 augustus 2019 Redactie 1637
Cala Llonga viert feest

De feestelijkheden beginnen vandaag 13 augustus in Cala Llonga, een van Ibiza's geliefde kustplaatsen, verwacht van 13-24 augustus een aantal spannende evenementen voor iedereen om van te genieten.

Donderdag 15 augustus wordt de patroonheilige gevierd met een druk programma van spannende evenementen en shows van vuur tot flamenco. Met de A Tutiplén street parade die de heilige een vrije dag geeft, krijg je een show van dans en muziek van over de hele wereld te zien, van Spanje tot Uruguay, Peru en Argentinië - een geweldige manier om de gebeurtenissen van de dag te ontketenen. s Middags en 's avonds kun je de tentoonstelling van vintage motorfietsen bekijken voordat je een wandeling over de promenade maakt om wat schatten te ontdekken op de hippiemarkt. Aan het begin van de nacht kun je genieten van een percussie-optreden met de terugkeer van A Tutiplén, gevolgd door een flamencoshow om je hart te laten kloppen. Als het donker wordt, begint op het strand de traditionele vuurspektakel voor auto's, een show met vuurwerk en waanzin om de boze geesten te verdrijven. Andere hoogtepunten van het festival zijn een dag vol leuke activiteiten voor de kinderen op het strand op dinsdag de 13e en een optreden van het White Island Orchestra op de 14e. Dezelfde vrijdagavond is er een explosie uit het verleden met poprockmuziek uit de jaren '60, '70 en '80 tijdens het Flower Power-feest van de fiesta's.

Cala Llonga zelf is beroemd om zijn prachtige baai, genesteld in de met pijnbomen begroeide heuvels en zijn warme, vriendelijke vibe, waardoor het een hit is voor iedereen, ook voor veel gezinnen die Ibiza bezoeken.

Wanneer je ervoor kiest om te gaan, zul je zeker geen tekort aan entertainment hebben tijdens de Cala Llonga feesten van dit jaar.