Carl Cox: nog niet voor een miljoen

27 oktober 2015 Redactie 288

carl_cox_closing_by_ibizavandaag_015IBIZA - Carl Cox kondigde eerder deze maand aan dat het seizoen 2016 zijn laatste seizoen op Ibiza zou zijn. Maar niet eerder vertelde de techno grootheid waarom.

Eerder deze maand kondigde Carl Cox dat hij een veertien jaar durend hoofdstuk ging afsluiten en zou stoppen als resident bij Space Ibza, de club waar hij in 2001 voor het eerst draaide.

Cox had niet eerder verklaard waarom hij er zou stoppen, maar nu heeft hij gesproken tegen the website inthemix.

"Ik en Space hebben gewerkt als een getrouwd stel en we hadden zelden misverstanden, het is gewoon fantastisch geweest," zegt de grote man verzekerd. "Er gaan een hoop tranen vloeien op het einde. Maar het eindigt op zeker. "

"Het is niet dat ik wegloop van de club omdat er onenigheid is met Pepe [Rosello], de eigenaar van Space, maar zijn contract loopt ten einde. Bovendien wordt Pepe 80 en dat is een mooie leeftijd om te eindigen". Hij vervolgt: "De sleutel zal aan het einde van het contract worden overhandigd aan Jan van Ushuaïa. En als dat gebeurt, dan verandert alles. En die veranderingen wil ik niet meemaken. Ze boden met 1 miljoen euro per keer dat ik zou draaien. Maar 90 minuten tracks van Beatport opzetten en zoveel mogelijk VIP tafels voltrekken is niet wat er vanuit mijn hart komt. Mijn hart zegt gewoon dat ik dat niet moet doen. Want als Pepe er niet is, dan ben ik er ook niet. We groeiden samen in de Space, kenden ups en downs en het legendarische wat we bereikt hebben kunnen we niet meer voortzetten."

[caption id="attachment_21571" align="alignnone" width="1024"]Eigenaar club Space, Pepe Rosello Eigenaar club Space, Pepe Rosello[/caption]