Carola's Music On blijft een succeshit

17 juli 2014 Redactie 252

carola-music-onSAN RAFAEL - Voor het derde jaar op rij organiseert te Techno koning van Ibiza in Amnesia zijn concept Music On. Een feest wat tot diep in de wortels thuishoort in de club.

Carola neemt zoals gebruikelijk zijn stelling in op het enorme terras van de club, wat de naam nog draagt maar tegenwoordig overdekt is in verband met geluidsoverlast in vroeger tijden.
Samen met Jamie Jones zou hij de booth bemannen.

music-on

Maar het was voor ons eerst een verleiding die we niet konden weerstaan, want Joseph Capriati draaide in de mainroom van Amnesia, de discotheek zelf zeg maar. En meteen toen we de fraai gedocoreerde zaal binnenliepen bleek dat we niet de enige waren. Het was er druk en het aanwezige publiek genoot zichtbaar van de muziek die de goedlachse Italiaan ten gehore bracht. De lasershows werden afgewisseld met acts van bloedstollende mooie danseressen die een prima visitekaartje bleken voor Amnesia. We zien veel danseressen in de clubs die we beroepshalve bezoeken, maar de persoon die de casting doet voor de meiden bij Amnesia verdient toch wel een bijzonder groot compliment.
Afgeleid door de lekkere muziek van Capriati en de prachtige acts vergaten we haast waarvoor we gekomen waren naar deze club in San Rafael.

music-on-2

We maakten de switch naar het grote terras waar het zoals gebruikelijk is op clubavonden als deze afgeladen was met enthousiaste clubbers die zich verdrongen om een plekje zover mogelijk vooraan te bemachtigen. Carola draait in een onmiskenbare stijl en weet perfect de climaxen op te bouwen, zonder daarbij tussenplaten te draaien waarbij het publiek in aandacht verslapt. Als een soort trein die geen tussenstops kent groeit deze held in zijn sets en met regelmaat weet hij dan een soort piek te bereiken. En dat verlangt alsmaar naar meer, meer, meer.

music-on-3

En zoals altijd op goede feesten komt ook hier het einde van een spectaculaire nacht veel te snel. De zon beroert inmiddels de dansvloer in Amnesia en dat is toch altijd een vreemde gewaarwording als je de hele nacht gefeest hebt. Toch lijken de aanwezigen onvermoeibaar en het blijft tot op het moment dat wij afhaken flink druk in de club. We concluderen onderweg naar huis dat Carola niet zomaar een reguliere clubavond heeft neergezet, maar een echte vaste positie heeft veroverd op het eiland en gezien zijn technische draaikwaliteiten en de muziekkeuze verdient hij dat ook. We voorspellen dat Music On nog vele jaren tot één van de beste concepten van het eiland gaat horen.

music-on-4 music-on-5 music-on-6 music-on-7