Champagnekurk in oog zorgt voor problemen

30 november 2020 Redactie 651
Champagnekurk in oog zorgt voor problemen

Klacht tegen een strandclub op Ibiza na oogverlies bij het ontkurken van champagne
De jongeman had het incident in augustus 2019 en zal waarschijnlijk het gezichtsvermogen in dat oog verliezen


Theo Campbell, een 29-jarige Britse deelnemer van de Britse realityshow 'Love Island' die in de zomer van 2019 op Mallorca werd opgenomen, besloot in augustus van het jaar een paar dagen vrij te besteden op Ibiza. Tijdens een dag met een paar vrienden in een strandclub op het eiland, toen hij een fles champagne ontkurkt, raakte de dop hem in zijn oog. Als gevolg daarvan moest hij worden opgenomen op Ibiza en een spoedoperatie ondergaan. Zijn ooglid kreeg 11 hechtingen en kort daarna, al in Groot-Brittannië, werd hij opnieuw geopereerd voor een hoornvlies behandeling, maar het is nog niet bekend of hij het zicht van dat oog ooit zal kunnen herstellen.

Zoals gepubliceerd door de Britse krant Metro heeft Theo Campbell nu juridische stappen ondernomen tegen het bedrijf Ice Mountain Ibiza S.L., dat de strandclub O Beach beheert, en haar verzekeraar.


Theo kondigde in een verklaring aan: "De afgelopen 15 maanden hebben we geprobeerd tot overeenstemming te komen over wat er is gebeurd, maar het was ingewikkeld. Ik ben een positief persoon en probeer optimistisch te blijven, maar naarmate de tijd verstrijkt, wordt de kans groter dat mijn  gezichtsvermogen nooit meer goed komt. "

Bron : diariodeibiza & metro