Circoloco melting pot

18 juni 2014 Redactie 253

melting-potDC10's Circoloco blijft toch wel het meest populaire feestje op het eiland. Inmiddels zitten we al weer in week vier na de spectaculaire opening. En ze blijven de lat alsmaar hoger leggen in DC10.

Deze week was daarop geen uitzondering met in de line-up Jamie Jones, Art Department, Tale of Us, Cassy, ​​Dixon, Seth Troxler en nog veel meer big names. Een paar weken na de waanzin van de openingsfeesten laten veel clubs het even voor wat het is, maar daar is bij de gekste club van het eiland absoluut geen sprake. De maandagen zijn gewoon booming bij Circoloco, keer op keer op keer.

DC10 CIRCOLOCO
DC10 CIRCOLOCO
22:00 verscheen al snel op de klok en dat was de tijd voor Dixon om voor het eerst in 2014 plaats te nemen achter decks van DC10. Eerder zagen we Dixon dit jaar al een keer draaien in Leeds, waar hij met Ame een back2back set draaide in de Mint Club. Toen ging het dak er compleet af, dus dat vertrouwen hadden we ook voor deze keer op Ibiza. Hij begon wat voorzichtig met een enkele trance achtige plaat, maar zachtjes aan bouwde hij zijn set op tot we uiteindelijk de zo typische DC10 sound uit de speakers hoorden. Een diepe en meeslepende bassline domineerde het grootste deel van zijn set en de dansvloer was propvol.
Dixon had de menigte stevig in zijn controle. 

DC10 CIRCOLOCO
DC10 CIRCOLOCO

Tale of Us waren de volgende in de booth en die pakten meteen een iets hoger tempo op. Het was de tweede keer dat de jongens van Us in DC10 draaiden, maar ook zeker niet de laatste keer, dat geven we je op een briefje. Maetrik was de volgende en zijn psychedelische klinkende set wist de clubbers verder te vermoeien. Het lijkt er soms maar niet op te houden in DC10. Toen het de beurt aan Troxler was ging het, voor zover dat kan, nog verder los in de zaak. Het leek er op dat vele clubbers gewacht hadden op zijn komst. En hij stelde niet teleur....

DC10 CIRCOLOCO
DC10 CIRCOLOCO
DC10 CIRCOLOCO

Jamie Jones was de volgende op het terras. Hij draaide tot 4 uur op de fijnste area van de zaak, maar als het aan het publiek had gelegen dan had hij nog wel een paar uurtjes door mogen gaan. Hierdoor stroomde de main vanzelf vol waar Art Department de job voor week 4 afmaakte. We zien er tegenop wat er voor week vijf in petto is qua line-up want ook deze zal ongetwijfeld weer onweerstaanbaar zijn...

DC10 CIRCOLOCO
DC10 CIRCOLOCO

Met dank aan onze vrienden van:

essentialibiza-logo