Circoloco nieuwjaarsdag

18 november 2014 Redactie 203

Circoloco nieuwjaarsdagIBIZA - Hoewel sommige club liefhebbers nog in de rouw zijn na de closing parties, is er toch al weer clubnieuws te melden wat je vrolijk gaat stemmen in deze donkere dagen. Circoloco heeft zojuist aangekondigd ook dit jaar weer open te zijn op nieuwjaarsdag.

En met de bekendmaking van dit heugelijke feit, werd ook meteen maar de line-up bekend gemaakt voor dit feest, wat al weer jaren een traditie is op het eiland.Het feest gaat van start in DC10 om 15.00 uur als 'The Melting Pot Ibiza'. En om de spanning er maar meteen vanaf te halen: Carl Cox is de main act. Nog nooit eerder verscheen de techno grootmeester op dit feest op 1 januari en nu is het dan zover. En bij Cox houdt het zeker nog niet op want wat dacht je van namen als Tania Vulcano, Cassy, ​​Clive Henry, Nicole Moudaber, Jackmaster, Steve Rachmad, Peter Dundov, D'Julz, Adriatique, Andrea Oliva, Jose De Divina, Sossa en Mark Jenkyns.
Nieuwjaarsdag op Ibiza is een dag geworden die massaal wordt gevierd in DC10 en wint elk jaar aan populariteit. Het is een soort ritueel geworden voor clubbers van over de hele wereld, die geduldig wachten op aankondiging van de line up  voor ze de tickets boeken naar Ibiza om het jaar te starten zoals alleen de echte clubbers dat doen: op de dansvloer!
Natuurlijk: Carl Cox is slechts één onderdeel van een zeer getalenteerde line-up bij Circoloco, want ook de residents Tania Vulcano en Clive Henry dragen hun steentje bij aan de feestvreugde.

Circo-Loco-Flyer

Facebook pagina
Voorverkoop (Early bird tickets kosten € 35.-)