Club Eden Ibiza

17 februari 2023 Redactie 261
Club Eden Ibiza

 

 

 

Ibiza staat ook wel bekend om haar bruisend nachtleven. In de stad San Antonio, dat populair is door het uitgaansgebied, vind je club Eden Ibiza. Club Eden staat in Ibiza bekend als de protagonist van de elektronische scene. Eden behoort tot één van de super clubs van Ibiza.

Je kan genieten van meerdere genres muziek zoals underground house, trance, drum and bass en nog veel meer. Club Eden heeft één van de beste soundsystemen van alle clubs in Ibiza. Het hele zomerseizoen worden er grote feesten georganiseerd met beroemde DJ’s. In de club zijn er verschillende bars, verschillende niveaus, lasershows, een hoofd dansvloer en twee Vip-gebieden. Als je in Ibiza style wil clubben ben je bij club Eden op het goede adres.

Ook dit jaar heeft DJ Mag, het Britse Magazine een tijdschrift over elektronische dansmuziek en dj’s dat is opgericht in 1991, aan de hand van een poll een wereldwijde top 100 van de beste clubs gemaakt. Dit jaar staat Club Eden ook weer in de lijst. In 2022 heeft de club ook al een plekje weten te bemachtigen en eindigde op plek 61. Dit jaar is het weer tijd voor een nieuwe ronde en nieuwe kansen.

Stem jij voor de evolutie van clubbing? Stem dan op de legendarische club Eden Ibiza. Dan kan via deze link: DJ MAg TOp 100 clubs - Eden Ibiza

Lekkerboats lekkerboats side Corendon