Club Eden is dit jaar niet te missen op Ibiza

17 mei 2019 Redactie 728
Club Eden is dit jaar niet te missen op Ibiza

Vorig jaar draaide Eden al een erg goed jaar in San Antonio, dit jaar komen ze nog sterker terug en dat begint al met hun openingsfeest. Om het nog mooier te maken zijn hier ook twee kaarten voor te winnen. Onderaan het artikel lees je daar meer over.

Eden is bezig met de her verovering van San Antonio, als een mekka voor clubbers die van over de hele wereld komen. Op dinsdag 21 mei is de opening party van deze geweldige club. Dit wordt een opening van epische proporties! Enkele van de meest gerespecteerde DJ's die voet hebben gezet op Ibiza en wereldwijd, sommige opkomende artiesten die hun stempel drukken op de techno sfeer en andere die je misschien niet verwacht te zien in San Antonio.

De club is er trots op dat ze 5 grote namen uit de techno wereld, Art Department, Davide Squillace, Gianni Callipari, Matthias Tanzmann en Silvie Loto kunnen aankondigen! Met deze line-up hebben ze vorig jaar de lat hoger gelegd en de dingen donkerder gemaakt. De gezamenlijke inzet van DJ's heeft een unieke groove die echt ontploft als ze op dit eiland stappen, dus het openingsfeest van dit jaar zal de ultieme vibe zijn. Bereid je voor op de pompende bas van hun vernieuwde interne VOID-geluidssysteem met Eden's verlichting en effecten.

Begonnen met de Canadese visionair Jonny White aka Art Department, is hij de afgelopen 20 jaar een krachtpatser geworden in de techno clubbing scene. Art Department heeft gespeeld voor enkele van de grootste clubs en festivals in de wereld en is een veteraan van de scene, hij mag een uur lang Eden op zoek kop zetten.

Daarna volgen nog twee namen, waarvan het moeilijk is om niet van gehoord te hebben: Davide Squillace en Matthias Tanzmann. Samen hebben ze meer uren gespeeld op Ibiza dan dat je gekookte maaltijden hebt gehad. Matthias Tanzmann staat bekend om zijn up tempo stijl, in de manier waarop hij langgerekte grooves, subtiele melodieën en aanstekelijke baslijnen aan elkaar rijgt in soundtracks die de groove nooit uit het oog verliezen. Verwacht iets bijzonders van de Moon Harbor head honcho! Davide Squillace, afkomstig uit Napels, is een gevestigde en internationaal gerenommeerde producer en dj, met touring- en productiecijfers die voor zich spreken. Zijn constante toewijding aan het verleggen van grenzen met een veelheid aan nieuwe creatieve ideeën die hem als een echte artiest onderscheiden.

De Zwitserse aanstormende DJ Gianni Calliperi maakt de scene in een stroomversnelling en heeft deze zomer een aantal grote festivalsets op zijn naam staan. Bewoner van de beruchte Nordstern club in Basel, Zwitserland, heeft hij zijn eigen avond. Gianni Calliperi nodigt hem uit" waar hij internationale supersterren als Andrea Oliva naar Zwitserland heeft teruggebracht. We voorspellen grote dingen van Gianni - vergeet niet dat je hem hier als eerste hebt gezien.

Als laatste hebben ze nog een Italiaan om het openingsfeest af te ronden, de opkomende heldin van de scène, Silvie Loto. Geen Vreemdeling voor het eiland, Silvie heeft overal gespeeld, dus we kijken uit naar haar première in Eden. Ze is resident DJ bij twee van de belangrijkste Italiaanse en Europese clubs, Tenax in Florence en Goa in Rome. Bij Eden dringen ze voortdurend aan op nieuw talent, en Silvie is een risicodrager en vooruitstrevende performer, die zeker een stukje Italiaanse magie in haar set zal brengen. 

Dit seizoen wordt een enorm seizoen voor Eden met de toevoeging van een van de meest gerespecteerde organisaties uit de UK, Toolroom, onder leiding van Mark Knight. Verwacht grote dingen van hen, met een goed doordachte line-ups van gasten, perfect voor San Antonio en de fantastische bewoners. Defected komt op vrijdag terug naar Eden voor twintig feestjes gedurende het seizoen om 20 jaar muziek te vieren. Ze hebben de laatste 2 seizoenen gedomineerd, waardoor ze een kracht zijn om rekening mee te houden. Dit jaar zien we nog meer van hun internationaal gerenommeerde artiesten die de wereld laten zien dat house muziek nergens heen gaat. Nieuwe successen voor 2018, IDOL onder leiding van Orbital, Paul Van Dyk's feestje Shine en Christian Smith's Tronic-label met Deborah De Luca laat zien dat Eden terug is met een wraakactie! Wndrlnd komt terug met enkele speciale gastorganisaties.

Wil jij de twee kaarten winnen voor dit te gekke openingsfeest? Like en deel dan het bericht dat wij hebben geplaatst op facebook. Vergeet ook niet je maatje te taggen en te zeggen waarom jullie die kaarten willen.