Clubs op ontploffen, clubbing site eerder open

14 februari 2014 Redactie 256

logo-clubbing-175De clubs op Ibiza staan op klappen. De één na de ander kan zich niet inhouden en in de slag om de bezoekers sturen zij het ene na het andere persbericht.

Natuurlijk moeten ook op Ibiza de clubs hun uiterste best (blijven) doen om de bezoekers naar zich toe te trekken. En hoewel er nog meer dan voldoende dagen zijn tot aan de openingsfeesten eind mei, regent het letterlijk persberichten. Voor Ibizavandaag reden om de vorig jaar gestarte dochterwebsite clubbing.ibizavandaag.nl een flink stuk vroeger te openen dan in eerste instantie de bedoeling was.

De reden dat we het nieuws over evenementen en clubs en dj's op een andere website publiceren is omdat niet iedereen gediend is van clubnieuws. Veel van onze gewone lezers kunnen dus Ibizavandaag op de normale manier blijven volgen zonder eerst door vele club nieuws berichten te hoeven bladeren. Beide sites in de gaten houden is ook een makkie want in de linker kolom op onze voorpagina staan altijd de headlines van onze clubbingsite. Later in het seizoen gaan onze reporters weer op stap met fotocamera om ook in beeld verslag te doen van de leukste evenementen op Ibiza.

Als alles een beetje wil vlotten is onze clubbing website dit weekend al weer volop in bedrijf!