Cocoon bestaat dit jaar 15 jaar

21 februari 2014 Redactie 212

cocoon-2014-1Dit jaar viert Cocoon Ibiza haar 15e verjaardag en is daarmee één van de langstlopende en meest succesvolle feesten op het eiland, en je kan er zeker van zijn dat ze dit feestje gepast gaan vieren.

Nadat de typisch hyperactieve Ibiza Rumour Mill gerucht na gerucht de wereld in hielp over de toekomst van Cocoon op het eiland, kunnen we jullie nu gelukkig melden dat alles goed gaat en dat Amnesia ook dit jaar weer de thuisbasis is van Sven Väth en zijn leger trouwe volgers.

De kick off is maandag 2 juni en we gaan door tot maandag 29 september maar dat is voor nu alle informatie die we kunnen geven totdat er meer bekend wordt gemaakt over de line-up.

Wat je kan verwachten is oude garde met een mix van vers talent uit de wereld van House en Techno met een aantal te gekke feesten in Amnesia, en een paar nog waanzinnigere afterparties verspreid over het eiland.
[embedplusvideo height="360" width="640" editlink="http://bit.ly/1d908kI" standard="http://www.youtube.com/v/kiVHfdyxiGQ?fs=1" vars="ytid=kiVHfdyxiGQ&width=640&height=360&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=" id="ep8372" /]

[tekst: Jodie Kean]