Cocoon met Sven Vath en Gerd Janson in de Pacha vanavond

06 juni 2018 Lisa 272
Cocoon met Sven Vath en Gerd Janson in de Pacha vanavond

Alle ravers die vanavond op het eiland zijn moeten sowieso gaan kijken bij Cocoon in de Pacha. Agelopen jaren werd dit enorm succesvolle techno feestje van Sven Väth in de Amnesia gehouden, maar sinds dit jaar is Cocoon verhuisd naar de Pacha. En aangezien Pacha een compleet nieuwe look heeft dit jaar, zal er nieuw leven in Cocoon worden geblazen, zonder de original feel van het feest kwijt te raken.

Net zoals iedere week zal Sven Väth het voortouw dragen. Vorige week vulde de hoofdzaal van de Pacha zich met kwaliteit vinyl techno, en dat zal ook vanavond weer het geval zijn. Ook Gerd Janson staat vanavond bij Cocoon op het programma, die net als de Duitse techno Koning in de hoofdzaal mag draaien.

In de tweede zaal zullen Digby en Janina, allebei opkomende artiesten uit edgy Berlijn, achter de DJ booth plaatsnemen. De tweede zaal van Pacha mag misschien kleiner zijn, dat betekent nog niet dat de muziek niet op het zelfde leven is als de main room.

Vorige week tijdens de opening party van Cocoon is de toon voor het seizoen gezet. Wij hebben het vermoeden dat dit jaar Cocoon misschien wel haar meest succesvolle seizoen zal vieren.