Column: Modeshow voor het kankerfonds

28 maart 2017 Lisa 262

Zoals we al eerder bekend maakten op IbizaVandaag was het gister avond tijd voor de 3e editie van de modeshow van Laura Ferrer. Deze show staat helemaal in het teken van het kankerfonds. Dit initiatief kwam nadat Laura haar moeder verloor in 2011 door de gevolgen van deze vreselijke ziekte.

De fashionshow werd gehouden in het theater Palacio de Congresos in Santa Eularia. De doelstelling van de show is om zo veel mogelijke geld in te zamelen voor de strijd tegen kanker. De volledige opbrengst gaat naar de Spaanse stichting tegen kanker.

Met een entree ticket van 10 euro en een beschikbaarheid van 430 kaarten liep de donatie hoog op. Met de vrijgevigheid van sponsoren en vrijwilligers kan deze behulpzame show elk jaar weer plaatsvinden.

Deze leuke en tevens druk bezochte show is voor jong en oud. Van kindermodellen tot knappe ibicenco modellen pareerde zij in ontwerpen van maar liefst veertien verschillende designers:

Charo Ruiz, Maria Ferrer, Binky Booboo, Eva Cardona, Virginia Vald, Ibimoda, Marisa Cela, Nanou Couture, Princess Rio Bikinsi, Woman Story, Original T, Isabel Castellar, Ushuaïa y Piluca Bayarri.

De opbrengst van de show is nog niet bekend, het geld wordt nog geteld maar daar zijn wij uiterst positief over! Als je het dit jaar helaas hebt moeten missen  is het zeker de moeite waard om dit in je agenda te zetten voor de volgende editie want we moeten niet vergeten dat het om een zeer belangrijk doel gaat!

IbizaVandaag was aanwezig bij de show. Een kleine impressie van de show:

[video width="264" height="480" mp4="https://www.ibizavandaag.nl/wp-content/uploads/2017/03/IMG_0059.mp4"][/video]