Column Resa Victoria: Cala Tarida

03 mei 2017 Lisa 280

Ibiza staat bekend om haar talloze stranden, menig zonaanbidder brengt hier de zomer door op zowel de populaire stranden als de afgelegen baaitjes die het eiland te bieden heeft.

Makelaars en verhuurbedrijven zijn dan ook altijd opzoek naar woningen die, het liefst, aan het strand zijn gelegen. De gemeente San Jose is in het bezit van de meeste baaitjes en stranden: van Salines tot aan Codolar.

Cala Tarida is een van de bekendste stranden onder de Nederlanders en dan voornamelijk gezinnen met kinderen (het strand loopt geleidelijk af, de zee in!)

De omgeving is enorm veranderd in een korte tijd. In 2009 is het appartementen complex Las Terrasses gebouwd, en hier hebben menig Nederlanders, maar ook Zwitserse, Spanjaarden en Engelsen een appartement aangekocht. (er zijn weer nieuwe appartementen te koop gekomen, die we je graag laten zien)

De wegen zijn verbeterd en er is zelfs een fietspad aangelegd. De hotels in de directe omgeving, zijn of worden verbouwd.

Het eiland, S'Espartar en de zonsondergang, zorgen voor een mooi uitzicht en zonsondergang. Tevens zijn er diverse restaurants, die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken, zoals s'espartar (heerlijke vis, en populair onder de Ibicencos) en Cotton Club met prachtig uitzicht op zee.

Op loopafstand van het strand bevind zich het prachtige Villa Cotton. Een moderne villa met veel licht, een glazen vloer, privé zwembad, diverse terrassen om het huis, barbecue hoek en uiteraard prachtig uitzicht op Cala Tarida en de zee. Met zijn 5 slaapkamers is het een ideale vakantie villa voor groter gezelschap, jong of oud.

Deze villa is door de jaren heen verschillende keren onder handen genomen en is voorzien van 4 slaapkamers binnen en een appartement met 1 slaapkamer welke voorzien is van een eigen ingang.

Momenteel zijn er nog enkele verhuurbare weken beschikbaar, wij hopen u snel te mogen verwelkomen hier!